LookAway Player aduce pe iPhone functionalitatea Smart Pause

LookAway Player aduce pe iPhone functionalitatea Smart Pause

Pentru ca multe dintre functiile aparent hardware din Galaxy S4 pot fi reproduse prin software, functia Smart Pause vine pe iPhone cu LookAway Player.

lookaway player ios appstore

In cadrul , cei de la Samsung au laudat multe functii noi din noul terminal a caror utilitate este indoielnica, in cel mai optimist caz. Printre acestea se numara Smart Pause, un sistem inteligent de punere pe pauza a redarii unui film atunci cand va luati privirea la ecran si continuare redarii atunci cand reveniti. Respectivul sistem se pare ca a fost mai usor de reprodus decat se astepta cineva, altfel nu-mi explic cum o aplicatie gratuita poate integra aceeasi functionalitate pe iOS.

LoowAway Player for iPhone este o aplicatie ce poate fi descarcata din AppStore si care, la prima vedere reprezinta doar inca un portal pentru a reda continut de pe YouTube. La o privire mai atenta incepe sa devina evidenta functionalitatea reala a aplicatiei, reflectata de altfel si in numele sau. Fara algoritmi complecsi de urmarire a ochilor, insa printr-un sistem banal de recunoastere faciala, aplicatia pune pe pauza un clip in momentul in care nu va mai uitati la ecran. Ati revenit cu fizionomia in fata ecranului, clipul este redat in continuare. Un alt aspect ,,inteligent” este reducere volumului la redare pana la zero in momentul in care privitorul sau cineva din zona face un zgomot de shhh. Pentru functia din urma, timpul de raspuns este micsorat semnificativ daca duceti degetul aratator in dreptul buzelor pentru a face gestul de mustrare pe care il faceti in fata unor copii care vreti sa faca liniste.

Simpla si eficienta, aceasta este probabil doar prima dintr-un val considerabil de aplicatii care sa-ti aduca pe orice iDevice .

Citește și: