xRec, o aplicatie pentru tutoriale pe iPhone

xRec, o aplicatie pentru tutoriale pe iPhone

Pentru ca de multe ori v-ati dori sa capturati activitatea pe care o desfasurati pe un ecran de , xRec va ajuta sa faceti acest lucru fara .

xrec captura ecran smartphone

Conceptul nu este nou. Posibilitatea de a captura intreaga activitate pe care o desfasurati pe iPhone cu scopul de a o trimite unui prieten in interes educational exista de mult pe iDevice-uri. Din pacate, pana la xRec, accesul la o functie similara implica sa aveti jailbreak pe iDevice si prea putini mai profita de portofoliul suplimentar de functii oferit de respectiva operatie.

Aplicatia costa doar 1,80 euro si poate fi descarcata acum din AppStore.

xRec este o aplicatie simpla ce incluce doar cateva butoane si un browser prin intermediul caruia puteti vedea ce a-ti inregistrat. Aplicatia captureaza la calitate HD tot ce se intampla pe ecran si incorporeaza in inregistrare si sunetul care se aude la microfon. Ca parametri de calitate, doar pe partea de sunet puteti face mici modificari prin intermediul carora sa generati niste fisiere mai mici. In momentul in care ati declansat inregistrarea, puteti iesi din aplicatie si o bara rosie care pulseaza in partea de sus a ecranului va fi singurul vostru ghid pentru a evidentia ca se intampla ceva in fundal.

La final, filmele rezultate pot fi exportate in Camera Roll sau pot fi trimise catre orice aplicatie pe care o aveti instalata pe aparat. xRec functioneaza perfect pe aproape orice iDevice care ruleaza iOS 5 sau mai nou. Momentan nu este compatibila cu iOS 7, insa dezvoltatorul promite ca va lucra in mod regulat la actualizari.

Citește și:
Etichete: