A aparut o noua victima a incarcatoarelor de iPhone

A aparut o noua victima a incarcatoarelor de iPhone

Un chinez a fost electrocutat grav in timp ce incerca sa-si puna iPhone-ul la incarcat prin intermediul unui incarcator care nu era original.

Apple iPhone Charger electrocutare

La inceputul acestei saptamani, din cauza unui incarcator de iPhone. Desi multi s-au grabit sa dea vina pe produsele Apple, un reportaj ulterior a relevat faptul ca de vina a fost un incarcator care nu a avea nici o legatura cu accesoriile aprobate de gigantul din Cupertino.

De aceasta data, la mai putin de o saptamana dupa primul incident, s-a inregistrat un nou eveniment cu repercusiuni similare. De data aceasta, din fericire, victima nu a murit, insa, in timp ce baga in priza incarcatorul de la un 4, omul a fost electrocutat foarte grav. Cei de la Beijing Evening News au consemnat prima oara cazul tanarului de 30 de ani care a fost auzit de sora sa din alta camera in timp ce striga necontrolat. Din fericire, sora a reusit sa-l deconecteze la timp de la priza si, cu toate ca se afla in coma, macar respira neasistat de aparate si beneficiaza de un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a accelera recuperarea creierului.

Daca va mai intrebati cumva… incarcatorul nu a patit nimic. Din pacate, la o privire superificiala a fost evident ca nu era vorba de un incarcator original.

In apararea companiei conduse de Tim Cook, fiecare iDevice avertizeaza utilizatorul atunci cand foloseste un accesoriu de origini indoielnice printr-un mesaj cat se poate de clar afisat pe display-ul aparatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: