XBOX One va avea remote play prin Skype

, 27 Mai, 10:00

La aproape o saptamana de la , in continuare apar informatii despre functiile ascunsa in consola.

xbox one skype remote play

Oficiale sau neoficiale, in ultimele sapte zile am citit numeroase materiale legate de portofoliul de functii pe care . Printre acestea se afla si un zvon referitor la notiunea de Remote Play.

Joaca de la distanta sau remote play este o functie ce va fi integrata in PS4 atat prin internet, cat si din reteaua locala prin intermediul unui PS Vita. Indiferent daca Microsoft s-a inspirat din eforturile Sony sau planuia cu mult inainte sa includa o functionalitate similara in noul Xbox, detaliile nu mai conteaza. Important este faptul ca persoane apropiate de companie au confirmat deja ca un prieten te va putea ajuta sa treci de o cursa din Forza Motorsport 5 in cazul in care nu te descurci. Partea de imperechere se va realiza aparent prin intermediul unui apel Skype din care interlocutorul va putea sa sara direct in mijlocul actiuni de pe ecranul TV-ului legat la Xbox One. Cum e si normal, persoana din fata consolei va putea oricand sa intrerupa sesiunea de remote play.

Momentan functia descrisa mai sus se afla intr-o perioada de teste interne, motiv pentru care nu se cunosc detalii precum durata maxima a unei sesiuni de gaming remote si nici daca persoana de la capatul firului trebuie de asemenea sa detina jocul pentru care va ofera asistenta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail