22 mai 2013 | 12:00

Evenimentul de lansare al Xbox One, plus ce jocuri vom juca la lansare [VIDEO]

ACTUALITATE
Evenimentul de lansare al Xbox One, plus ce jocuri vom juca la lansare [VIDEO]

Cu toate ca prezentarea la a fost legata mai degraba de servicii online si multitasking decat gaming, avem totusi cateva detalii.

Call Of Duty Xbox one

Daca insuccesul consolei Nintendo Wii U este o dovada a unui fenomen, acela este ca lipsa de jocuri noi lansate la intervale regulate de timp poate desfiinta o consola. In cazul in care ai in vedere si aproximativ 400 de euro, pretul posibil pentru noua consola, audienta daca vrea sa castige atentia gamerilor. In definitiv, inainte de orice, vorbim de o consola de gaming pentru noua generatie care va sta pe piata intre 5 si 8 ani. Pe termen lung, nu un browser de internet sau niste aplicatii pe care le avem si pe smartphone sau pe tableta vor vinde consola.

Cu toate ca la E3 Microsoft are mari sanse sa anunte o serie mai mare de tiluri exclusive care vor putea fi achizitionate in prima zi de disponibilitate a noii console, pana atunci trebuie sa ne multumim cu doar patru nume. Forza Motorsport 5 este cel mai nou joc din serie si este dezvoltat de Turn 10 Studios. Quantum Break este un nou joc de la Remedy Entertainment, echipa din spatele seriei Max Payne si Alan Wake. Call of Duty Ghosts este cel mai nou joc din populara serie a celor de la Activision si este rezultatul aceleeasi echipe care a creat si jocurile Call Of Duty Modern Warfare. Cea de a patra demonstratie de tehnologie si grafica de inalta definitie care functioneaza de minune pe noul Xbox vine de la EA si este un colaj de secvente din cele mai noi jocuri ale producatorului construite folosind motorul grafic EA Sports Ignite.

Daca sunteti curiosi sa va formati o opinie avizata vizavi de noua consola intreaga prezentare de aproximativ o ora o gasiti pe website-ul Xbox.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele