19 iul. 2013 | 13:40

Worms Revolution Extreme este aproape gata de PS Vita

ACTUALITATE
Worms Revolution Extreme este aproape gata de PS Vita

La cateva zile dupa ce am anuntat ca pana la finele luni septembrie, acum aflam ca Worms Revolution Extreme se va lansa pe PS Vita.

worms revolution extreme ps vita

Numele Worms face referire la o serie de jocuri care au evoluat semnificativ in ultimii 10-15 ani si care descriu o serie foarte mare de titluri. Pentru ca reteta care a popularizat seria este una foarte simpla si eficienta si pentru ca nu toti aveti un iDevice, un nou joc din intitulat Worms Revolution Extreme va ajunge pe PS Vita pana la finele acestui an.

Ca fapt divers, chiar daca pe PC am vazut probabil vreo , daca nu mai multe, inca de la inceputurile 2D ale viermisorilor, Worms Revolution Extreme este primul joc de acest gen care va ajunge pe cea mai recenta consola portabila a Sony.

Incercand sa va convinga sa stati cat mai mult cu consola in mana, aceasta iteratie a popularului joc va include 47 de misiuni, 25 de puzzle-uri si sapte tipuri de medii in care sa va desfasurati activitatea: Sewer, Farmyard, Spooky, Beach, Mars, Funfair or Medieval. Nu va lipsi din ecuatie nici componenta multiplayer care va va permite sa va infruntati cu prieteni in reteaua locala sau prin internet. In multiplayer veti fi limitati la 4 jucatori maxim intr-o partida cu trei moduri de joc renumite, Deathmatch, Forts si Classic.

Daca nu ati avut ocazia pana la aceasta ora sa experimentati despre ce este vorba in Worms, incercati un Worms Armaggedon pana apar noile versiuni de iOS sau PS Vita.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele