Worms: Revolution anuntat!

Worms: Revolution anuntat!

Team 17 a anuntat ca celebra serie de jocuri Worms se va intoarce in 2012, de data aceasta cu un titlu complet nou. Anii trecuti, echipa a re-lansat in versiuni imbunatatite originalele Worms 2 si Worms 4: Mayhem, sub forma Worms Reloaded si Worms: Ultimate Mayhem.

Noul Worms: Revolution va fi un titlu complet diferit de acestea doua, fiind dezvoltat pe un motor grafic nou. Desi perspectiva de joc va fi asemanatoare cu cea din jocurile mai vechi ale seriei pe un plan 2D, grafica va fi randata complet in 3D. Aceasta decizie schimba putin aspectul grafic al personajelor, insa putem vedea atat de putine secvente de gameplay efectiv in trailerul de mai jos, incat nu ne-am putea da seama daca este sau nu o imbunatatire adevarata.

Jocul a fost anuntat pentru PC si console si este asteptat in aceasta toamna. Din pacate, Team 17 nu a specificat daca jocul va veni pe rafturile magazinelor sau in cataloagele sistemelor de distributie digitala, insa avand in vedere strategiile pe care le-au practicat in ultima vreme, cu siguranta vom vedea jocul pe Steam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: