Worms 3 – un nou joc din serie va ajunge exclusiv pe iOS

Worms 3 – un nou joc din serie va ajunge exclusiv pe iOS

Cel de-al treilea trimestru al acestui an va veni cu 3, un nou joc din serie ce va fi facut disponibil pentru posesorii de iDevice-uri.

Worms 3 iOS lansare trimestrul trei

Fara a mentiona neaparat un pret, creatorii seriei Worms au anuntat lansarea unui nou titlu. Acesta va purta numele Worms 3 si va fi realizat de aceeasi dezvoltatori de la Team17 care au fost reponsabili si de multe alte reiteratii ale aceluiasi concept.

Jocul are un format un pic mai modern, in comparatie cu ce am vazut anii trecuti pe platforma, asa ca ar trebui sa arate foarte bine. Programat pentru lansare in trimestrul al treilea, Worms 3 va rula la fel de bine pe un iPhone, un iPad sau un iPod Touch, nu si pe vreun dispozitiv cu Android.

Ca volum de actiune, in noul Worms vom avea 27 de misiuni single-player la care se adauga clasicele jocuri de multi-player, Forturi si Deathmatch. Un joc in doi sau mai multi jucatori va putea fi jucat de pe un singur aparat, local, printr-un sistem intitulat pass-and-play, in care dati o lovitura incercand sa va doborati adversarul si dati iPhone-ul prietenului de langa voi pentru a da si el o data. Prin intermediul AirPlay, daca aveti un Apple TV, puteti sa jucati pana la patru jucatori pe televizor. In cautarea diversitatii, pe langa armele care au popularizat jocurile anterioare, in Worms 3 vom avea Canned Head (Caldura la cutie), Nora’s Virus si Black Hole Grenade.

Desi nu cred ca va atrage foarte multi jucatori noi in universul viermisorilor, Worms 3 este un joc care va reusi sa trezeasca interesul fanilor.

Citește și:
Etichete: