21 dec. 2012 | 13:40

Oferta WhatsApp pentru utilizatorii de iOS

ACTUALITATE
Oferta WhatsApp pentru utilizatorii de iOS

Una dintre cross-platform de mesagerie instant va beneficia de o oferta pentru utilizatorii de iOS, .

whatsapp iOS

WhatsApp Messenger este o una dintre primele aplicatii pe care posesorii de smartphone-uri le instaleaza pe propriile aparate. Instalabila pe orice platforma, WhatsApp desi este exagerat de ieftina, nu este gratuita. La 0,99$ pentru multi utilizatori de iOS, WhatsApp este prima aplicatie contra cost. Si pe Android, desi in primul an este descarcabila la gratuit, in cel de-al doilea an necesita activarea unui abonament de 0,99 dolari.

In practica nu face ceva spectaculos. Yahoo! Messenger, , Viber sau Kik reprezinta rezultatul aceluiasi prinicipiu de functionare din care face parte si WhatsApp Meesenger. Vorbim de inca o aplicatie care te ajuta sa vorbesti prin mesaje text cu cei dragi folosind o conexiune la internet. La o privire mai atenta insa, diferenta dintre WhatsApp Messenger si restul alternativelor exista. Este legata de numarul imens de utilizatori pe orice tip de aparat. Cu toate ca reducerea va ciunti un pic profitul creatorilor pentru zilele urmatoarea, trecerea WhatsApp Messenger pentru iOS de la 0,99 ca si gratuit s-ar putea sa fie cea mai buna campanie de marketing pentru sarbatori.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele