BlackBerry 10 mai primeste o aplicatie de care avea nevoie

BlackBerry 10 mai primeste o aplicatie de care avea nevoie

al unei platforme definesc . Acesta este fapt cunoscut foarte bine de cei de la BlackBerry.

BlackBerry 10 Whatsapp

O cantitate semnificativa de entuziasm a fost manifestata BlackBerry intr-un comunicat de presa facut public ieri de catre compania canadiana. Este vorba de anuntarea disponibilitatii intr-un format nativ pentru noua platforma.

WhatsApp este un vot important de incredere adresat de dezvoltatori platformei BlackBerry 10, fiind una dintre cele mai populare aplicatii cross-platform de mesagerie instant. In conditiile in care canadienii s-au batut ani de zile cu pumnul in piept ca BlackBerry Messaging sau BBM este cel mai eficient sistem de tip IM, acest anunt confirma si directia complet diferita a companiei. Cu alte cuvinte, Blackberry si-a dat seama ca in 2013 nu mai este suficient sa ai un produs performant.

Atat timp cat BBM nu este un serviciu cross-platform care sa asigure companiei o plaja cat mai mare de utilizatori, cei de la BlackBerry au facut o alegere inteligenta in momentul in care au facut eforturi sa aduce pe BlackBerry 10 aplicatia WhatsApp. Construita nativ pentru BB10, noua aplicatie vine cu suport pentru PushNotifications si BlackBerry Contacts. Astfel, nu va fi necesar sa va introduceti manual contacte in lista prietenilor de pe WhatsApp.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din in acelasi regim ca si pe Android. Primul an de serviciu este gratuit, dupa care, in fiecare an veti fi nevoiti sa platiti 0,99 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: