Acestea sunt primele smartphone-uri Vertu cu Android

Acestea sunt primele smartphone-uri Vertu cu Android

Nici nu au trecut 24 de ore de cand anuntam ca  iar acum avem si imagini reale ale acestor aparate.

vertu ti rm-828v Android

 cu sistem de operare Android vor face parte din seria Constellation Ti si vor avea in titlu codul RM-828V.  Noile aparate vor fi disponibile in 4 versiuni identice ca si configuratie hardware dar diferite din punct de vedere al finisajelor. Vorbim astfel de Constellation Ti Titanium Black PVD Black Leather, Titanium Black Alligator, Red Gold Mixed Metal si Titanium Black Leather.

Noile aparate vor veni presintalate cu Android 4.0.4, vor avea un ecran cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli si un procesor Snapdragon MSM8260 tactat la 1,5 GHz. Pe partea de conectica vorbim de Bluetooth 4.0, NFC si compatibilitate cu retelele WCDMA 850/900/1700/1900/2100. Bateria va avea o capacitate de doar 1250 mAh.

 In ceea ce priveste designul aparatelor, trasaturile par sa aduca aminte de aceleasi linii si materiale care au dominat si modelele anterioare din gama de telefoane Vertu. Din pacate nu avem si preturile exprimate in sume de mii de euro care sa acompanieze aceste specificatii, la MWC sunt foarte mari sanse fie facute publice si aceste detalii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: