UVeBand te ajuta sa nu te arzi la soare

UVeBand te ajuta sa nu te arzi la soare
01:09 16.03.2013

UVeBand este care ar putea sa-ti faca viata mai usoara si care pur si simplu nu-mi vine sa cred ca exista.

uveband kickstarter

UVeBand este si un nou gadget care ar trebui sa ajunga la primii utilizatori incepand cu luna iulie la un pret de aproximativ 11 dolari.

Simpla si eficienta, aceasta bratara este partenerul perfect pentru obtinerea unui bronz natural, asistat de creme anti-ultraviolete, in verile toride. Acest dispozitiv se prinde de mana si, fara a avea vreun ecran, isi incepe activitatea imediat dupa ce v-ati dat cu primul strat de crema protectoare. Scopul sau este sa inregistreze nivelul radiatiilor UVA si UVB la nivelul pielii si sa va avertizeze prin vibratii atunci cand trebuie sa plecati de la soare sau sa va mai dati cu un strat protector de lotiune. UVeBand ar trebui sa aiba o autonomie foare mare datorita faptului ca functioneaza exclusiv atunci cand se afla in contact cu pielea.

, UVeBand rezista la apa, arata foarte bine si va fi probabil disponibil si in mai multe culori. Nu se conecteaza la vreun smartphone, nu vine cu Bluetooth si nici cu un display spectaculos. Isi face pus si simplu treaba.

Etichete:
loading...