Thermodo iti transforma smartphone-ul in statie meteo [+VIDEO]

Thermodo iti transforma smartphone-ul in statie meteo [+VIDEO]

Thermodo este un accesoriu pentru smartphone menit sa te atentioneze asupra temperaturii exterioare.

Thermodo

O noua ziua, un nou proiect interesant regasit pe platforma de finantare KickStarter: un senzor de temperatura care poate fi conectat direct la smartphone pentru a furniza detalii exacte cu privire la temperatura.

Veti spune si ce-i cu asta? Si pe buna dreptate am vazut pana acum destul de multe accesorii care iti transforma smartphone-ul de zeci de milioane intr-un banal termometru de camera. Ce are atat de special noul Thermodo? Pai in primul rand poate fi conectat direct la telefon prin intermediul portului audio – jack si iti ofera informatii despre temperatura inregistrata in imediata apropiere a telefonului. Cu alte cuvinte daca vrei sa iesi afara si nu stii cat de gros sa te imbraci, trebuie doar sa scoti telefonul pe geam 🙂

Thermodo iPhone

Daca va intrebati cum functioneaza jucaria, aflati ca Thermodo trimite un semnal audio prin senzorul de temperatura. Intensitatea sunetului este influentata de temperatura inregistrata si astfel smartphone-ul capteaza un semnal care este ulterior analizat de o aplicatie compatibila si „citit” instant. Thermodo vine livrat impreuna cu un breloc special si in cele cateva zile de la lansare se bucura de un suport incredibil din partea fanilor, reusind sa stranga aproape 150.000 de dolari in 4 zile.

Thermodo Concept

Thermodo este perfect compatibil atat cu platforma iOS cat si cu Android-ul, ceea ce il face extrem de versatil si usor de folosit de majoritatea posesorilor de smartphone-uri. Compania producatoare, Robocat a reusit sa stranga cei 35.000 de dolari pentru demararea productiei si in continuare lupta pentru sporirea fondurilor si lansarea de noi variante de culoare sau de materiale folosite.

Momentan oricine poate sustine conceptul Thermodo, iar pentru o contributie de minim 25 de dolari va veti alege cu o astfel de jucarie minune.

Citește și: