TeleSound iti personalizeaza smartphone-ul prin sunet [+VIDEO]

TeleSound iti personalizeaza smartphone-ul prin sunet [+VIDEO]

TeleSound este un gadget inedit prezentat pe KickStarter si care promite sa ne personalizeze smartphone-urile cu ajutorul sunetelor.

 TeleSound

Conceptul este pe cat de simplu pe atat de interesant. Practic avem un difuzor portabil foarte asemanator cu vechile receptoare de la telefoanele fixe, care trebuie conectat prin bluetooth 4.0 la un smartphone compatibil. Ulterior, cu ajutorul unei aplicatii gratuite, veti putea primi si trimite pana la 1000 de sunete diferite pentru a va incanta prietenii.

Aplicatie TeleSound

TeleSound este foarte usor de folosit, acesta fiind capabil sa se conecteze singur de fiecare data cand aveti bluetooth-ul pornit si sunteti la mai putin de 10 metri departare de difuzorul minune. Mai mult decat atat acesta vine si cu un senzor de miscare incorporat care permite utilizatorilor sa il controleze prin anumite gesturi. Totodata utilizatorii pot folosi semne de punctuatie intre icoanele trimise din aplicatie, in asa fel incat TeleSound sa le transmita sub forma unor „propozitii sonore”.

TeleSound control

Jucaria va fi disponibila in patru culori, poate fi obtinuta in schimbul unei contributii de 34 de dolari si mai are inca 22 de zile pentru a strange 100.000 de dolari, necesari pentru demararea productiei. Momentan TeleSound este compatibil cu: iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3, iPad Mini, iPod Touch (generatia 5) si dispozitive Android: Samsung Galaxy S3, HTC One X, Nexus 4.

Mai jos aveti un scurt clip de prezentare si aici gasiti mai multe detalii despre TeleSound.

Citește și: