Urmasul pentru Acer Iconia W3 poarta numele de W4 [VIDEO]

Urmasul pentru Acer Iconia W3 poarta numele de W4 [VIDEO]

La cateva luni dupa ce lua titlul de prima tableta de 8,1 inci care rula Windows 8, de aceasta data aflam informati despre succesorul ei, W4.

acer iconia w3 iconia w4 windows 8 leak

Desi este greu de stiut daca a fost un succes de piata semnificativ pentru Acer, compania taiwaneza se pare ca a vazut o cerere suficient de mare pentru aceasta tableta incat sa lucreze la un urmas pentru ea. Aparent, este vorba de o noua tableta de 8,1 inci cu un panou de tip LCD IPS care sa duca mai departe titlul de cea mai mica tableta care ruleaza o versiune completa de Windows.

Clipul de mai jos reuseste sa detalieze un alt gadget care nu a aparut in nici un material oficial al celor de la Acer. Este vorba de Iconia W4 820, o noua tableta care nu are momentan un pret sau o data de lansare. Daca puteti trece peste aceste mici neajunsuri, merita sa retineti ca este vorba de o tableta compacta construita in jurul unui procesor Intel Atom Z3740 tactat la 1,33 GHz ajutat de 2GB de memorie RAM. Rezolutia ecranul de 8 inci este aceeasi ca si in cazul W3, 1280 x 800 pixeli. Spatiul de stocare intern este 32GB, iar partea de captura este asigurata de doua camere, de 5 si 2 megapixeli, pozitionate pe spatele si partea frontala a dispozitivului.

In ceea ce priveste accesoriile, gen dock-ul cu tastatura, se pare ca vor fi in continuare bune cele lansate odata cu Iconia W3. Sistemul de operare preinstalat va fi Windows 8.1 si va veni la pachet cu Office 2013 Home & Student Edition.

Citește și: