Acer Iconia W3 cu Windows 8 anuntata in mod oficial

Acer Iconia W3 cu Windows 8 anuntata in mod oficial

Dupa cateva cu Windows 8, Acer confirma lansarea tabletei Iconia W3 pe acer.com Finlanda.

Acer Iconia W3 reclama

Scriam cateva randuri in urma cu cateva saptamani despre Acer Iconia W3. Anuntata oficial pe unui din site-urile Acer, in acest moment, tableta si-a depasit conditia de zvon.

Acer Iconia W3 este o tableta cu un ecran wide 16:9 de 8,1 inci. Ruleaza cu mandrie Windows 8 Pro si este construita in jurul unui procesor dual core recent de la Intel, Atom Z2760. Are 2GB de memorie RAM, iar rezolutia nativa a micului ecran sensibil la atingere este de 1280 x 768. Pe partea de stocare, desi vom vedea versiuni de 32 sau 64 de GB, va exista si un slot microSD care sa ne ajuta sa marim spatiul disponibil in cazul in care vrem sa depozitam ceva mai multe poze, filme sau jocuri. O camera de doi megapixeli, prezenta in configuratie, va ajuta sa profitati cum se cuvine de aplicatiile pentru teleconferinta. Nu lipseste nici conectica Wireless N si Bluetooth 4.0. Pentru un plus de functionalitate, pe marginea tabletei mai gasim un port micro-USB si un unul micro HDMI. Ca si software, desi sunt mari sanse sa vedem o suita Office preinstalata pe tableta, Microsoft a confirmat doar Word-ul ca si produs software preinstalat pe langa sistemul de operare. Cu o autonomie specificata la aproximativ opt ore, este evident ca Iconia W3 este al celor de la Apple.

In teorie, ar trebui sa vorbim si de dock-ul cu tastatura suprins in fiecare dintre imaginile tabletei. Din pacate, acesta din urma nu are o data oficiala de lansare sau un pret. Undeva in luna iunie, cand W3 va junge in comert, se vor spulbera toare elementele de mister.

Citește și: