THQ vinde jocuri la un pret imbatabil

THQ vinde jocuri la un pret imbatabil

THQ nu o duce foarte bine in ultimii ani, iar situatia financiara precara a dus compania sa recurga la o metoda mai putin conventionala de a strange fonduri. Este vorba de distributia unora dintre cele mai bune jocuri pe care le are in catalog la un pret imbatabil: plateste cat vrei.

Humble THQ Bundle

Oferta se desfasoara in cadrul serviciului Humble Bundle, cei care cumpara putand alege sa doneze banii catre fundatii caritabile, catre organizatorii acestui bundle, sau catre THQ. „The Humble THQ Bundle” include originalul Darksiders, Metro 2033, Red Faction: Armageddon si Company of Heroes, alaturi de expansion-urile Opposing Fronts si Tales of Valor. Alaturi de jocuri sunt oferite si coloanele sonore.

Toate acestea pot fi cumparate cu minim un dolar, insa exista si o initiativa atractiva pentru a cheltui mai multi bani. Cei care cumpara acest pachet de jocuri cu o suma mai mare decat media din acel moment, vor primi si Saint’s Row: The Third. Toate jocurile vor fi oferite in format digital si vor fi disponibile exclusiv prin intermediul platformei Steam. De asmenea, toate aceste titluri functioneaza numai pe PC. Oferta este disponibila pana joi, 13 decembrie, iar platile pot fi facute prin intermediul PayPal, Amazon Payments sau Google Wallet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: