Un nou incarcator explodeaza, de aceasta data e de iPad

Un nou incarcator explodeaza, de aceasta data e de iPad

Un individ a fost trimis in capatul celalalt al camerei de un incarcator de iPad care a explodat zilele trecute in Liverpool.

ipad charger explodat

Era original. Cu toate ca cele mai multe cazuri de incarcatoare explozive sesizate in ultimele luni , se pare insa ca nici cele originale, achizitionate dintr-un Apple Store, nu va scapa de pericol. Asadar, nu e vorba doar de surse ieftine de incarcare.

In cea mai recenta poveste cu , un tanar de 34 de ani a fost aruncat in capatul celalalt al camerei in timp ce incerca sa-si scoata iPad-ul de la incarcat. ,,A fost o bubuitura puternica si m-a aruncat dincolo de camera. Eram in soc. Am ras isteric aproximativ 2 minute. A fost un soc agresiv, ca mi s-a dus pe toata mana. Mama mea a intrat in panica si Chloe a inceput sa planga. In 9 cazuri din 10, Chloe s-ar fi dus dupa el, cred ca ar fi omorat-o.” Desi a suferit un soc destul de puternic, Tim Gillooley era bucuros ca el a ,,beneficiat” de acest dezastru si nu fiica sa de 8 ani, context in care evenimentul s-ar fi putut reflecta intr-un deces.

iPad-ul a fost achizitionat in luna noiembrie a anului trecut de la un Apple Store din Liverpool. Cateva luni mai tarziu a inceput sa aiba probleme la incarcare. Desi s-a dus cu incarcatorul la magazin, i s-a spus ca acesta functiona perfect. Pentru ca isi dorea sa previna orice evenimente, a achizitionat un nou incarcator Apple original cu tot cu cablu Lightning nou, problema insa nu a disparut si s-a ajuns aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: