Un nou experiment Chrome demonstreaza noile tehnologii open source

Un nou experiment Chrome demonstreaza noile tehnologii open source
Alexandru Puiu
11:40 06.02.2013

Find You Way to Oz este cea mai recenta incursiune a celor de la Google in domeniul demonstratiilor de tehnologie si numele celui mai nou experiment Chrome.

Google Chrome Experiment HTML5 To OZ

In ultimii ani, Google ne uimeste efectiv cu creatiile grafice care reusesc sa ingenunchieze sistemele din interiorul unei ferestre de Chrome, totul bazandu-se aproape exclusiv pe HTML5 si alte cateva tehnologii open  source, potrivite pentru continut online. Desi cel mai nou experiment Chrome este o experienta spectaculoasa din punct de vedere grafic, mai ales atata timp cat nu uitati ca va aflati intr-un browser de internet, pretentiile hardware sunt pe masura. Din acest motiv, la inceputul website-ului interactiv sunt invitat sa alegeti intre o experienta fluenta si una spectaculoasa din punct de vedere estetic.

Pentru ca finantarea pentru astfel de proiecte de o complexitate remarcabila trebuie sa vina de undeva, in cazul lui Find Your Way to Oz banii vin de la Disney. Motivul pentru aceasta legatura este aspectul promotional evident al experimentului Chrome, care te face sa nu uiti ca urmatorul film al companiei create de Walt Disney est intitulat ,,Oz The Great and Powerful”. Dupa ce s-a incarcat, site-ul este o calatorie de inalta definitie prin care va puteti plimba folosind mouse-ul sau trackpad-ul din dotare.

Cu speranta ca Find Your Way to Oz se va misca bine pe sistemul vostru, o alternativa este sa faceti click pe clipul de mai jos. Acesta din urma contine o parte semnificativa din continutul interactiv accesibil la findyourwaytooz.com.

 

Comentarii
loading...