Un nou experiment Chrome in colaborare cu Cirque du Soleil

Un nou experiment Chrome in colaborare cu Cirque du Soleil

Desi stau pe internet aproape zi de zi folosind un dispozitiv sau altul, inca sunt bulversat cand vad continut precum proiectul Movi.Kanti.Revoal celor la Cirque du Soleil realizat in cadrul initiativei Chrome Experiment.

Cirque du Soleil

Movi.Kanti.Revo este numele unui site creat pentru a fi experimentat de pe dispozitive de orice fel. Este rezultatul unei colaborari dintre Cirque du Soleil si Subatomc System si este clasificat ca un Experiment Chrome.

Experienta reprodusa in clipul de mai jos surprinde un procent infim din experienta suprarealista pe care o traiti in momentul in care accesati site-ul, mai ales daca o faceti de pe o tableta sau de pe un PC cu webcam si microfon. Este  un sentiment deosebit sa interactionezi cu un mediu virtual miscandu-te in fata camerei sau zicand cateva cuvinte cu voce tare. Este cu atat mai deosebit cu cat nu vorbim de o aplicatie speciala ce trebuie instalata, ci de un website care utilizeaza cele mai noi tehnologii de dezvoltare de continut online precum HTML5 si CSS cu tranzitii 3D. In acelasi timp, este o dovada suplimentara a faptului ca nu mai ai nevoie de Flash pentru a interactiona pe un site cu continut spectaculos.

Desi raportul Google la noul Movi.Kanti.Revo este inca necunoscut, prima prezentare a site-ului a avut loc in cadrul evenimentului Google I/O de anul acesta. Cu toate ca site-ul ruleaza in mare parte fara probleme, sa nu va speriatati  daca veti mai intampina mici sacadari sau intreruperi de pe smartphone-uri sau tablete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: