Un nou an, un nou jaf la un Apple Store

Un nou an, un nou jaf la un Apple Store

In acelasi timp in care unii dintre noi petreceau in noaptea dintre ani, fara o cantitate semnificativa de marfa.

Apple Store Paris

In timp ce strazile capitalei Frantei erau pline de oameni care celebrau revelionul, unul dintre cele doua Apple Store-uri din Paris au fost jefuite. Nu este vorba de magazinul din incinta muzelui Luvru, ci de unul situat in spatele Operei din Paris, foarte aproape de Galeriile Lafayette.

Un grup de raufacatori au furat marfa in valoare de aproximativ 1 milion de euro din respectivul magazin Apple. Cei de la intregul eveniment. Din cate se pare hotii au intrat pe usa din spate a magazinului la aproximativ 21:00, la 3 ore dupa ora inchiderii magazinului. Primele indicii confirma implicarea a 4 sau 5 oameni in respectiva actiune. Pana la 9:40 cei implicati au scos din  magazin cutii cu marfa si le-au dus intr-un camion parcat in apropiere. Chiar daca nu exista fatalitati, un paznic din zona a fost ranit in evenimente. Un reprezentant al politiei pariziene a declarat ,,acum are loc un inventar pentru a se stabili cu precizie valoarea pagubelor”.

Aceste eveniment este cel mai recent dintr-o serie de atentate care au vizat produse Apple. Unul dintre cele mai recente a avut loc la mijlocul luni noiembrie 2012 cand de la aeroportul JFK in valoare de 1,5 milioane dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: