Un jaf ca in filme – iPad mini in valoare de 1.5 milioane de dolari

Un jaf ca in filme - iPad mini in valoare de 1.5 milioane de dolari

Tablete iPad mini in valoare de 1,5 milioane dolari au fost furate sub forma de baloti din Aeroportul International JFK.

iPad Mini furt 1,5 milioane

In 1978 intr-un depozit de marfa din cadrul aeroportului JFK din SUA a avut loc un furt ce mai tarziu urma sa fie integrat in subiectul filmului GoodFellas al lui Martin Scorsese. In aceeasi cladire a avut loc zilele trecute un eveniment similar ce s-a reflectat in furtul a doi paleti cu tablete iPad mini, in valoare de 1,5 milioane dolari.

Intamplarea ce avut loc luni a fost rezultatul unui plan calculat cu atentie, care, la prima vedere a implicat si ajutor din interior sub forma unor angajati ai aeroportului. Interesant este faptul ca pe langa cei doi paleti, alti trei erau in pericol doar ca au fost lasati la fata locului datorita unui alt angajat al aeroportului, care i-a surprins si speriat pe hoti. Pana la momentul redactarii acestui material nu fusese nimeni arestat in legatura cu furtul celor aproximativ 3600 de iPad-uri. Livrate din China pentru a ajunge la magazinele Apple de pe teritoriul New York-ului, iPad-urile furate s-ar putea sa genereze ceva cozi de asteptare la magazine din cauza lipsei stocurilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: