Un Apple Store a fost spart cu un SUV

Un Apple Store a fost spart cu un SUV

Saptamana trecuta, un SUV BMW X5 din 2003 a trecut prin sticla unui magazin Apple. Pasagerii masinii au spart magazinul in speranta de a fura cateva tablete, smartphone-uri si alte cateva produse.

June24_AppleStore_ValenciaCalifornia-550x366

Prima parte a jafului de saptamana trecuta dintr-un Apple Store din Temecula, California a fost incununata de succes. Hotii au intrat fara probleme in locatie, au daramat o mare parte din jucarii si au inceput sa fure cu o viteza cat mai mare.

Partea umoristica a evenimentelor de genul acesta este de cele mai multe ori inevitabila iar acest caz nu a fost o exceptie. In primul rand infractorul a facut pana la doua roti in momentul in care a trecut cu masina peste sticle sparte cu cateva secunde mai devreme. Pentru a pune capac intregii povesti, soferul a revenit la locul evenimentelor cateva minute mai tarziu, moment in care a fost preluat de seriful respectivului oras din California. Se pare ca in febra evenimentului, numarul de inmatriculare i s-a desprins de pe masina si a ramas in magazin, acesta fiind de altfel si motivu intoarcerii la locul faptei.

Gestul a fost facut de un tip de 22 de ani pe nume Equonne Riar, acesta fiind retinut pana la proces cu o cautiune in valoare de 600.000 dolari. Suma este egala cu estimarile aproximative aferente daunelor generate la Apple Store.

Citește și:
Etichete: