Un mod de Starcraft creat de fani transforma RTS-ul in MMO [VIDEO]

Un mod de Starcraft creat de fani transforma RTS-ul in MMO [VIDEO]

Cu toate ca s-au realizat multe mod-uri pentru jocurile Blizzard, acesta este singurul 2 sustinut oficial de creatorii jocului.

StarCraft II Heartof the Swarm

Starcraft Universe: Chronicles of Fate este numele unui mod de Starcraft 2 anuntat la inceputul acestui an. Suprinzator din mai multe puncte de vedere, jocul a fost creat de Upheaval Arts, o comunitate de fani care a dedicat mult timp transformarii unuia dintre cele mai populare RTS-uri intr-un MMORPG de proportii. Desi au mai existat mod-uri de amploare pentru popularul joc, un alt aspect care tine exclusiv de Starcraft Universe e legat de faptul ca doar acesta a primit acordul Blizzard.

Dupa ce l-au tinut in beta timp de cateva luni, creatorii mod-ului spera sa finalizeze proiectul cu ajutorul unei campanii postate pe Kickstarter. Daca prin acest mod vor reusi sa stranga cei 80.000 de dolari necesari, in scurt timp vom putea explora universul Startcraft dintr-o cu totul alta perspectiva. Jocul include opt tipuri de clase diferite: Marine, Ghost, Firebat, Zealot, Dark Templar, Preserver si High Templar. Caracterele de joc pot fi personalizate in detaliu, iar continutul nou introdus cu aceasta ocazie include arme, mount-uri, cutscene-uri interpretate de actori profesionisti plus diverse niveluri de dificultate pentru fiecare aventura.

In cazul in care ati trait intens povestea din , inseamna ca veti gusta si mai mult povestea in jurul careia s-a construit Chronicles of Fate. Practic, este vorba de ,,un sfarsit alternativ la Wings of Liberty in care finalul este mult mai macabru in ceea ce-l priveste pe Kerrgan. Fara ca Queen of Blades sa intrerupa atacul hibrizilor, protosii sunt coplesiti si invinsi. In aceasta realitate, care sunt optiunile supravietuitorilor acestor lumi ruinate?”.