StarCraft II: Wings of Liberty urca la versiunea 2.0.4

StarCraft II: Wings of Liberty urca la versiunea 2.0.4

StarCraft II: Heart of the Swarm este la cateva saptamani distanta, insa Blizzard nu a uitat de fanii loiali care inca joaca Wings of Liberty. Prima parte a epopeei StarCraft II, lansata in 2010, va primi un nou patch, care va trece jocul la versiunea 2.0.4. Nu numai ca jocul primeste un nou look odata cu acest update, ci va primi si noi functii.

StarCraft II Wings of Liberty

Heart of the Swarm vine cu o noua interfata pentru meniul principal al lui StarCraft II, iar cei care inca joaca Wings of Liberty vor primi acces la aceasta. Suportul pentru clanuri si grupuri va fi de asemenea inclus, alaturi de noile moduri de matchmaking: Training Mode, Vs. AI Mode si Unranked. Pentru a te conecta mai usor la meciuri si pentru a-ti face noi prieteni in joc va exista functia Players Near You, iar editorul de harti a primit cateva imbunatatiri.

Toate acestea se vor gasi si in Heart of the Swarm pe 12 martie, insa noul joc va include noi unitati in multiplayer, un nou sistem de progresie in nivel, noi harti, skin-uri si alte bunatati, alaturi de intreaga campanie alaturi de rasa Zerg.

Blizzard sugereaza jucatorilor pe blogul oficial  sa lase launcher-ul de StarCraft II pornit pentru descarca patch-ul automat, insa nu a anuntat cand se lanseaza in mod oficial. Probabil inainte de sfarsitul saptamanii, jucatorii de StarCraft II: Wings of Liberty se vor bucura de noua interfata si noile moduri de joc.

Citește și: