Un MacBook Air din 2013 functioneaza de minune cu GTX 570 [+VIDEO]

, 01 Aug, 15:00

Desi nu este solutia optima prin care un poate deveni sistem de gaming, solutia din clipul de mai jos nu este absurda.

MacBook Air GeForce GTX570

nu a fost gandit nici macar pentru o secunda de gigantul din Cupertino ca o unealta de gaming. Cu toate acestea, s-ar putea sa existe cateva misculatii pe care le puteti face pentru a-l invata sa fie gazda perfecta pentru cele mai noi jocuri.

Solutia nu este nici simpla, nici ieftina si implica sa aveti o versiune de Windows instalata pe sistem pentru a instala driverele de placa video. Aceasta metoda a fost descoperita si explicata in detaliu de un utilizator de pe forumul Techinferno, cu numele de Kloper. Pe langa faptul ca va trebuie un MacBook Air de configuratie foarte puternica, merita sa va mai asteptati la o investitie minima de 250 de dolari la care se adauga pretul unei placi video. Avand in vedere ca orice MacBook Air vine cu Intel HD Graphics, o placa video de 100 – 200 de dolari este net superioara IGP-ului integrat. Intregul scenariu a fost posibil datorita portului Thunderbolt integrat in MacBook, care in acest caz particular functioneaza ca o cale de comunicare cu un GPU extern folosit ca unitate de randare.

Cu toate ca solutia nu este una dintre cele mai estetice si probabil nici cele mai silentioase, s-ar putea sa fie „mai portabila” decat ati crede. Daca stati in cumpana in legatura cu utilitatea unui efort de o asemenea amploare, clipul de mai jos va reusi sa va convinga:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail