Un infografic arata cat de ieftin NU este iPhone-ul 5C

, 13 Sep, 11:10

iPhone-ul 5C a fost infatisat de Apple ca un din pacate, pretul exclusivist nu transmite acelasi sentiment.

apple samsung eveniment iphone-5s-vs-galaxy-s4-12

C-ul din are mari sanse sa vina de la cheap – ieftin, desi cel mai probabil este ca nu vom afla niciodata intentia producatorului. Oricum, noul terminal este orice in afara de ieftin. Desi toata lumea se astepta la un gadget care sa asigure succesul gigantului din Cupertino pe piete aflate in curs de dezvoltare, la un pret de aproximativ 550 de dolari la liber nu este nici pe departe un smartphone pentru „muritorii de rand”.

Ca pret, noul 5C inoata in aceleasi ape cu telefoane foarte puternice care au lasat o impresie foarte buna printre amatorii de Android.

Ca o comparatie, in imaginea de mai jos sunt enuntate doar 10 dintre smartphone-urile care isi justifica valoarea premium de achizitie similara cu cea a iPhone 5C. Ce-i drept, Galaxy S4, HTC One sau Sony Xperia Z joaca in alta liga decat noul iPhone din plastic si toate au un pret mai mic. Doar doua terminale ar putea sa fie un pic mai scumpe decat telefonul ieftin al companiei conduse de Tim Cook, este vorba de Xperia Z1 si Galaxy Note 3.

Desi culorile foarte variate ale iPhone-ului 5C s-ar putea sa fie suficiente pentru a desprinde cateva milioane de dispozitive de pe rafturile magazinelor, cred ca echipa de dezvoltare Apple a dat-o un pic in bara cu aceasta noua idee exclusivista. In jurul datei de 20 septembrie vom afla ritmul de vanzare al noilor aparate.

iphone5c-infographic

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pretul oficial pentru Europa este de 599 Euro pentru iPhone 5C 16 GB. In Romania a inceput sa apara la precomanda la 3000 lei, in timp ce iPhone 5 costa aproximativ 2700 lei. Singurul avantaj al lui 5C fata de iPhone 5 ar fi bateria mai mare.

Cu tot respectul, dar 5C nu vine de la cheap, ci de la Color. 5C se vrea o varianta mai ieftina fata de 5S, nu fata de alte telefoane cu droid. 😉

1. C-ul nu este de la Cheap ci de la Color.

2. Apple nu l-a prezentat ca pe o varianta mai ieftina.

3. El costa cu 50% mai putin decat 5S (vorbim doar de abonament)

In the U.S., Apple is selling the 16GB iPhone 5c on most carriers for $99 with a two-year contract, while the 32GB version is $199.

T-Mobile is offering the 5c for $0 down plus 24 monthly payments of $22 per month.

Postati articol de cat nu e de ieftin noul iPhone in loc sa-i dati la om o stire care efectiv sa-i fie de folos, cum ar fi faptu ca deja se poate precomanda in Romania de la quickmobile. Am cautat toata dimineata sa vad cand ajunge si de unde-l pot precomanda. Intr-un final am reusit sa-l precomand si cei de la info mi-au spus ca-mi ajunge luna viitoare…. nu in decembrie cum apare pe toate site-urile.

Horea

1. Reclama la quickmobile ? Nota 4.

2. Sfatul meu este sa inveti sa folosesti genitivul si sa inveti sa scrii asa in general…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail