Un infografic arata cat de ieftin NU este iPhone-ul 5C

Un infografic arata cat de ieftin NU este iPhone-ul 5C

iPhone-ul 5C a fost infatisat de Apple ca un din pacate, pretul exclusivist nu transmite acelasi sentiment.

apple samsung eveniment iphone-5s-vs-galaxy-s4-12

C-ul din are mari sanse sa vina de la cheap – ieftin, desi cel mai probabil este ca nu vom afla niciodata intentia producatorului. Oricum, noul terminal este orice in afara de ieftin. Desi toata lumea se astepta la un gadget care sa asigure succesul gigantului din Cupertino pe piete aflate in curs de dezvoltare, la un pret de aproximativ 550 de dolari la liber nu este nici pe departe un smartphone pentru „muritorii de rand”.

Ca pret, noul 5C inoata in aceleasi ape cu telefoane foarte puternice care au lasat o impresie foarte buna printre amatorii de Android.

Ca o comparatie, in imaginea de mai jos sunt enuntate doar 10 dintre smartphone-urile care isi justifica valoarea premium de achizitie similara cu cea a iPhone 5C. Ce-i drept, Galaxy S4, HTC One sau Sony Xperia Z joaca in alta liga decat noul iPhone din plastic si toate au un pret mai mic. Doar doua terminale ar putea sa fie un pic mai scumpe decat telefonul ieftin al companiei conduse de Tim Cook, este vorba de Xperia Z1 si Galaxy Note 3.

Desi culorile foarte variate ale iPhone-ului 5C s-ar putea sa fie suficiente pentru a desprinde cateva milioane de dispozitive de pe rafturile magazinelor, cred ca echipa de dezvoltare Apple a dat-o un pic in bara cu aceasta noua idee exclusivista. In jurul datei de 20 septembrie vom afla ritmul de vanzare al noilor aparate.

iphone5c-infographic

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: