Nokia Lumia vs iPhone 5C – glume pe seama noului smartphone Apple

, 12 Sep, 09:25

Vi se pare ceva ciudat cand va ganditi la Nokia Lumia vs iPhone 5C? Pentru ca Nokia avea de mult smartphone-uri in multiple culori, Apple pare ca din aceeasi politica.

apple reclama nokia ad iPhone 5C

Multi utilizatori au fost cumplit de dezamagiti de lipsa unor schimbari semnificative in . Cei de la Nokia s-au gandit sa faca totusi cateva glume pe seama noului iPhone 5C. iPhone-ul 5, lansat anul trecut, este identic la capitolul hardware cu noul iPhone 5C. Cea mai mare diferenta dintre cele doua este data de carcasa din policarbonat multicolor a noului smartphone Apple.

La prima vedere, Apple a adoptat aceasta politica de diversificarea a nuantelor de la Nokia, iar finlandezii nu au ezitat nici o secunda si la scurt timp dupa keynote-ul sustinut de Tim Cook au postat pe pagina de Facebook a companiei si pe contul de Twiiter o afirmatie. „Imitation is the best form of flattery” – tradus cuvant cu cuvant, inseamna ca „Imitatia este cea mai buna forma de magulire”.

Fondul acestor cuvinte este dat de noul iPhone din plastic care poate fi achizitionat in cinci culori si de smartphone-urile din ultimii ani din gama Lumia, care intotdeauna au putut fi achizitionate in multiple culori. Exista clar o asemanare Nokia Lumia vs iPhone 5C. Avand in vedere ca Apple a anuntat 5C-ul la mult timp dupa ce primul Nokia Lumia care conteaza aplica reteta de succes de mai sus, nu cumva aceasta gluma simpla si de efect a finlandezilor este justificata?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail