13 feb. 2013 | 14:40

Un hacker cu umor a anuntat la TV invazia zombilor

ACTUALITATE
Un hacker cu umor a anuntat la TV invazia zombilor

Desi in general actele de hacking sunt folosite pentru furturi bancare, este interesant cum a reusit un hacker sa anunte la TV venirea zombilor.

zombie hacker securitate

In timpul unei emisiuni intitulate Steve Wilkos Show difuzata la un post de televiziune local din Great Falls, Montana, a fost difuzat un anunt de urgenta prin care se atragea atentia asupra un invazii de zombi. Aparent, la nivelul intregului stat avea loc apocalipsa zombilor. Cei de la Associated Press au descoperit ca problema a venit de la un post TV afiliat, initulat KRTV. Acesta din urma a fost victima unui hacker care a preluat controlul liniei de anunturi de urgenta pentru a atrage atentia asupra unui eveniment important.

,,Corpurile mortilor s-au ridicat din mormant si-i ataca pe cei vii. Nu incercati sa va apropiati de ei sau sa-i imobilizati deoarece sunt considerati foarte periculosi.

Daca un astfel de anunt nu ar fi parut plauzibil, stati linistiti, cel putin patru oameni au sunat la politie pentru a cere detalii legate de invazia zombilor. Intr-o lume in care foarte multe informatii provin de pe internet si clipurile de pe YouTube apar din ce in ce mai des la TV, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca astfel de evenimente se pot intampla. Norocul este ca respectivul individ a avut simtul umorului si a anuntat o invazie de zombi, ar fi putut anunta ceva mult mai plauzibil si reactiile din partea populatiei ar fi putut fi de speriat.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele