Un director Samsung a „dat de pamant” cu Windows 8

, 09 Mar, 11:50

Nu este , din pacate Jun Dong-Soo de la Samsung este un director a carui parere conteaza.

Samsung Dong Soo-Jun

Presedintele diviziei de cipuri de memorie din cadrul Samsung, Dong-Soo Jun ia decizii pe termen lung legate de puterea de fabricatie pe care o dedica memoriilor RAM pentru desktop-uri, notebook-uri sau smartphone-uri. Intr-o perioada in care , Dong-Soo nu a ezitat nici o secunda in a gasi un vinovat.

Intr-un interviu acordat unor reporteri din Coreea de Sud, Jun a fost foarte radical in afirmatia ca scaderile vanzarilor de PC-uri nu au fost influentate negativ de lansarea Windows 8, din cauza faptului ca ,,nu este mai bun decat platforma anterioara Windows Vista.”  Pentru a nu lasa nici un pic de indoiala in afirmatiile sale, directorul diviziei de memorii din cadrul Samsung a mai insistat pe aceeasi linie. Tot el a spus ca in acest moment nu vedem o explozie a ratei de adoptie a ultrabook-urilor din cauza ,,platformei Windows necompetitive”.

Pentru ca in cadrul functiei pe care o ocupa, lucrurile sunt foarte simple, Jon Dong-Soo a rezolvat usor problema cauzata de Microsoft. Si-a mutat aproape integral atentia de la cipurile clasice de memorie la cele pentru smartphone-uri si tablete. Cel mai trist e faptul ca, indiferent de numarul plangerilor legate de  ultimul sistem de operare Microsoft, gigantul din Redmond nu-si va schimba directia pe care o urmeaza in dezvoltarea sistemelor de operare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail