Un director Samsung a „dat de pamant” cu Windows 8

, 09 Mar, 11:50

Nu este , din pacate Jun Dong-Soo de la Samsung este un director a carui parere conteaza.

Samsung Dong Soo-Jun

Presedintele diviziei de cipuri de memorie din cadrul Samsung, Dong-Soo Jun ia decizii pe termen lung legate de puterea de fabricatie pe care o dedica memoriilor RAM pentru desktop-uri, notebook-uri sau smartphone-uri. Intr-o perioada in care , Dong-Soo nu a ezitat nici o secunda in a gasi un vinovat.

Intr-un interviu acordat unor reporteri din Coreea de Sud, Jun a fost foarte radical in afirmatia ca scaderile vanzarilor de PC-uri nu au fost influentate negativ de lansarea Windows 8, din cauza faptului ca ,,nu este mai bun decat platforma anterioara Windows Vista.”  Pentru a nu lasa nici un pic de indoiala in afirmatiile sale, directorul diviziei de memorii din cadrul Samsung a mai insistat pe aceeasi linie. Tot el a spus ca in acest moment nu vedem o explozie a ratei de adoptie a ultrabook-urilor din cauza ,,platformei Windows necompetitive”.

Pentru ca in cadrul functiei pe care o ocupa, lucrurile sunt foarte simple, Jon Dong-Soo a rezolvat usor problema cauzata de Microsoft. Si-a mutat aproape integral atentia de la cipurile clasice de memorie la cele pentru smartphone-uri si tablete. Cel mai trist e faptul ca, indiferent de numarul plangerilor legate de  ultimul sistem de operare Microsoft, gigantul din Redmond nu-si va schimba directia pe care o urmeaza in dezvoltarea sistemelor de operare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

windows 8 e cel mai urat OS. Folosesc wind 7 si nu cred ca ma voi trece vreodata pe windows 8. Au fost concepte pe net care erau mult mai bune decat ceea ce au scos cei de la microsoft. Puteau mult mai mult dar s-au facut de ras.

Peste 90% dintre cei care se plang de Win8 o fac pentru ca nu au cunostinte minime despre configurarea unui calculator, indiferent de sistemul de operare. Interfata Metro e doar pentru touch screen, pentru un computer normal se poate folosi interfata clasica (aceeasi ca la Win7). Pentru cei care nu stiu cum sa o faca, cel mai simplu mod e instalarea unuia dintre multele aplicatii existente pe internet cum e de exemplu Clasic Start Menu. Singura diferenta fata de Win7 va fi aceea ca sistemul va fi mai rapid din mai multe puncte de vadere (mai ales pe sistemele slabe gen netbook), inclusiv timpul de boot-are.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail