Un ceas LG, noul concurent pe lista „inteligentilor”

, 23 Mar, 00:01

Febra ceasurilor inteligente devine tot mai mare, cred. Cum v-ar suna un ceas LG? Rand pe rand, companiile se arata tentate de aceasta noua moda, asadar nici un nume de producator de smartphone-uri nu ar trebui sa constituie o surpriza.

ceas lg

 

LG se pare ca lucreaza la un ceas inteligent, dar si la un produs „similar cu Google Glass”, potrivit The Korea Times.

De altfel, ca si Samsung si alti producatori de dispozitive mobile, LG si-a mai demonstrat capabilitatile de combinare a tehnologiei de smartphone cu design-ul unui ceas, scrie TechCrunch. Un exemplu de ceas LG a fost LG-GD910, demonstrat la CES 2009, cu ecran tactil si 3G incorporat.

LG se alatura Samsung, bineinteles Apple, dar si Google, companii care deja sunt confirmate in aceasta directie de dezvoltare. Sony deja are un astfel de model in portofoliu, lansat anul trecut: SmartWatch.

Daca lista producatorilor de ceasuri inteligente este mai cunoscuta, in ceea ce priveste dispozitivele de tip Glass, nu este totul la fel de transparent. Oricum, cu siguranta sunt mai multe companii care au produse in dezvoltare, Google a fost poate doar cea mai vocala, cea care a dat tonul. Asteptam mai multe detalii si despre LG.

Si, sa vedem: HTC, BlackBerry stau deoparte?

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Pai sunt curios cat iti ia sa scrii un mesaj :D. Daca il ai la mana stanga, atunci il ti la urechea dreapta, in momentul unui apel. Conteaza foarte mult cat va fi autonomia bateriei. Cu toate ca imi place, nu cred ca as sta sa incarc „ceasul” odata la 2 zile.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail