Samsung pregateste un rival pentru Apple iWatch

Samsung pregateste un rival pentru Apple iWatch

Un oficial Samsung a declarat ca producatorul coreean pregateste un rival pentru asa numitul Apple iWatch.

samsung-smart-watch

Practic prin acest anunt, cei de la Samsung nu fac altceva decat sa ne confirme existenta acestui misterios gadget Apple care pana acum a fost mentinut la nivel de zvon. Cu alte cuvinte daca gigantul producator de telefoane se pregateste sa contracareze succesul unui produs Apple inca nelansat, ne asteptam ca in viitorul apropiat sa vedem pe piata acest mult asteptat iWatch.

iWatch

Samsung a mai cochetat cu ideea de ceas inteligent si in trecut prin lansarea telefonului S9110 ce putea fi purtat la incheietura. Avand in vedere ca de la aceasta lansare au trecut mai bine de 4 ani, ne asteptam ca varianta actuala de ceas inteligent sa fie mai apropiat de un smartphone Android si sa ofere utilizatorilor cat mai multe functii. O varianta inca neconfirmata ar fi ceasul cu display alb negru cu numele de Galaxy Altius.

Samsung s9110

 

Nu stim cand si la ce preturi se presupune ca vom ajunge sa ne bucuram de asemenea ceasuri inteligente fie ca vorbim de Apple iWatch, Galaxy Altius sau orice alta forma de device Apple sau Samsung care sa joace acest rol. Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem cum se va desfasura aceasta cursa a ceasurilor smart, cine o va castiga si mai ales cum se vor pozitiona utilizatorii fata de aceste minunatii tehnologice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: