Trilogia Double Dragon – Trei jocuri ale copilariei ajung pe iOS si Android [VIDEO]

Trilogia Double Dragon - Trei jocuri ale copilariei ajung pe iOS si Android [VIDEO]

Spune-mi cat de mult ti-a placut un joc din Trilogia Double Dragon, ca sa-ti spun ce varsta ai, si ca sa te anunt ca le vom putea juca pe iOS si Android.

double-dragon-trilogy-coming-to-ios-android

Apeland deja la o reteta consacrata de portare a unor pe iOS, Android sau pe ambele platforme, detinatorii licentei Double Dragon vor transpune cele trei titluri din trilogie pe iDevice-uri sau disozitive cu Android.

In 1987 aparea primul joc din serie, si, desi l-am jucat probabil pentru prima oara vreo opt ani mai tarziu, mi s-a parut revolutionar. Intre timp , prin versiuni mai mult sau mai putin similare cu cele originale, reusind in acelasi timp sa nu para invechit. Este un arcade care a facut istorie, motiv pentru care merita cu siguranta sa ajunga pe iOS si Android ,,in curand”. Dupa cum se poate vedea si in clipul de mai jos, alegerea termenilor ,,in curand” a fost intentionata, motiv pentru care nu stim daca este vorba de cateva saptamani sau cateva luni pana la o lansare oficiala.

Compilatia va consta in cele trei jocuri care au format trilogia originala impachetate intr-un singur produs. Aici intra Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge si Double Dragon 3: The Rosetta Stone. Pentru a putea rejuca la infinit, aventurile vor fi disponibile doua moduri de joc: Arcade si Story. Primul va fi dedicat acumularii de puncte prin lupte repetate si cel de-al doilea, evolutiei prin diverse misiuni si provocari. Vor exista trei niveluri de dificultate la care veti putea experimenta jocul si, pentru un plus de autenticitate, coloana sonora va fi disponibila in doua versiuni, cea originala pe 8 biti sau una remasterata la o calitate mult mai buna. Nu va lipsi suportul pentru gamepad-uri sau multiplayer prin Bluetooth.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: