TransportUrban pe WP8 – o aplicaţie care te duce acasă cu autobuzul

TransportUrban pe WP8 - o aplicaţie care te duce acasă cu autobuzul

Aplicaţii de navigaţie sunt foarte multe, prea puţine dintre ele iau însă în calcul precum TransportUrban pe WP8.

Aplicatia Transporturban app pe WP 8

Încercând să găsesc cât mai multe care ne sunt utile pe meleaguri mioritice am dat peste TransportUrban. Dezvoltată de Concept Apps, aceasta este o aplicaţie care te ajută enorm când eşti în Bucureşti, nu ai maşină şi nici nu vrei să dai bani pe Taxi.

Aplicaţia al cărei nume este scris într-un singur cuvânt, TransportUrban incorporează numele, traseul şi programul tuturor mijloacelor de transport în comun care activează în Bucureşti. Face până şi diferenţa între trasee pe timp de noapte şi timp de zi. Este suficient să intraţi în aplicaţie şi să definiţi un punct de start printr-un tap pe Departure. Din acel moment, vor apărea în jurul cursorului cele mai apropiate staţii de autobuz, metrou sau tramvai. În etapa următoare, introduceţi destinaţia şi confirmaţi alegerea făcută cu un tap pe Arrival. Aproape instant vi se vor oferi unul, două sau trei trasee posibile cu durata, distanţa aferentă şi, eventual, numărul de mijloace de transport pe care trebuie să le schimbaţi până la destinaţie.

Microsoft Windows Phone TransportUrban

Interfaţa este intuitivă, are doar câteva butoane iar aplicaţia nu are are nici un parametru de configurat. O descărcaţi de pe Windows Phone  Market, o rulaţi şi deja vă puteţi crea trasee. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este necesitatea unei conexiuni la internet. Încercând să vă ofere cele mai actuale informaţii şi rapide trasee, aproape toate datele afişate sunt stocate pe serverele creatorilor.

Citește și: