Update Google Glass: capabilitati de ghid pentru transportul in comun

Update Google Glass: capabilitati de ghid pentru transportul in comun

Un update Google Glass pe partea de software aduce noi capabilitati ochelarilor inteligenti. Acum pot functiona ca un ghid pentru transportul in comun.

Google Glass

Nu sunt un fan impatimit al lui Google Glass, insa trebuie sa recunosc ca potentialul acestui dispozitiv depaseste asteptarile oricarui utilizator. Ochelarii isi vor depasi, sper, in curand statutul de gadget si vor deveni un accesoriu cu utilitate ridicata in viata de zi cu zi. Navigatia este prezenta pe acesti ochelari prin intermediul unui dispozitiv Android la care sunt conectati.

Un update Google Glass, realizat recent pe partea de software, permite afisarea de informatii si notificari legate de transportul in comun. Astfel, poti afla rapid cate statii mai ai de mers pana la destinatia finala si in cate minute trebuie sa cobori pentru a schimba mijlocul de transport in comun.

Nu este cel mai mare update Google Glass pe care il asteptam, insa cu siguranta este unul dintre cele mai practice si care momentan se bazeaza pe capabilitatile hardware ale platformei. Sunt curios ce alte functii ati astepta de la acest dispozitiv si care din ele credeti ca ar fi cea mai utila dintre toate. Personal, mi-ar placea ca realitatea augmentata sa fie prezenta in mai multe aplicatii si sa poata fi folosita si in mediul real, pe strada. In plus, oare ar fi complicat de realizat un joc in baza acestei idei?

google-glass-mass-transit

Citește și: