Nokia Lumia primeste navigatie offline

Nokia Lumia primeste navigatie offline

Una din cele mai interesante aditii la clasicul Windows Phone 7  inclusa in seria de terminale Lumia de la Nokia este software-ul propriu de navigatie, care vine instalat gratuit din fabrica. Ce separa solutia finlandezilor de alte servicii de harti precum Google Maps sau Bing Maps este faptul ca hartile sunt stocate local. Din pacate, pentru a stabili rute, internetul este folosit pentru calcularea traseului optim.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ei bine utilizatorii de Lumia se vor bucura sa auda ca un nou update pentru aplicatia Nokia Drive va elimina nevoia de conexiune la internet pentru a putea restabili trasee si in zonele in care semnalul telefonului este scazut. Asemeni aplicatiei mai vechi de harti pentru sistemul de operare Symbian, toate calculele vor fi realizate offline. Aceasta veste nu este buna numai pentru cei care folosesc Lumia, ci si pentru cei care doresc o astfel de aplicatie pe un alt terminal cu Windows Phone 7.

Chiar daca Nokia a anuntat ca aplicatia destinata altor terminale nu dispune de navigatie vocala, nimeni nu va putea opri hackerii sa porteze aplicatia pe alte telefoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: