Trailerul la Walking Dead Game Season 2 se axează pe Clementine [VIDEO]

Este continuarea unuia dintre cele mai populare jocuri din ultimii ani,  Game Season 2 ne pregăteşte de lansare cu un trailer.

The-Walking Dead Season 2 video trailer

Dacă ultimele zvonuri se confirmă, mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a celei de . Conform unor informaţii publicate recent pe Steam, începând cu 17 decembrie, cu aproximativ 25 de dolari ar trebui să puteţi cumpăra întregul ,,Season Two”.

Deşi până la acestă oră nu se cunosc foarte multe detalii vizavi de iminentul joc, compania a făcut astăzi un efort şi a publicat primul trailer pentru a ne ajuta să ne formăm o idee despre acţiunea ce va avea loc. Cum era de aşteptat, personajele şi întreaga poveste din sezonul al doilea vin ca o continuare la ceea ce s-a întâmplat până acum. Ca urmare, dacă nu aţi terminat încă primul sezon, ar fi bine să vă abţineţi de la a apăsa play pe clipul de mai jos pentru că s-ar putea să regrataţi că aţi aflat cine şi cum scapă. All That Remains este numele trailer-ului şi face o treabă foarte bună în a evidenţia că cea mai importantă componentă a jocului este să vă străduiţi să nu muriţi.

În principiu, povestea din The Walking Dead Game Season 2 este mult mai complexă decât un singur personaj. Cu toate acestea, e destul de evident că în următoarele luni, în centrul atenţiei va fi Clementine. Tânara va avea dificultăţi atât în interacţiunea cu oamenii sănătoşi cât şi, mai ales, cu zombi.

16:05 14.12.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video