04 iul. 2013 | 16:50

Telltale Games va lansa jocul The Walking Dead: 400 Days

ACTUALITATE
Telltale Games va lansa jocul The Walking Dead: 400 Days

Telltale Games va lansa maine jocul The Walking Dead: 400 Days, format din cinci episoade realizate dupa benzile desenate cu acelasi nume ale lui Robert Kirkman.

Walking dead

The Walking Dead va fi lansat in versiuni pentru X360, PC, PS Vita, iPhone si Mac, pretul fiind de 25 de dolari. Zilele trecute a fost lansata si varianta pentru PlayStation 3.

Personajul principal este Lee Everett, un puscarias ce a obtinut o a doua sansa in viata, intr-o lume devastata de zombie. Lee Everett o protejeaza pe Clementine, in incercarea de a-i face viata mai buna, intr-o lume transformata in iad. Ca si in serialul cu acelasi nume, totul se reduce la supravietuire intr-o lume in care cadavrele se reintorc la viata. In timpul jocului, actiunile si alegerile personajului vor influenta desfasurarea scenariului, el fiind fortat sa ia decizii nu doar dificile, ci si foarte rapide.

Cele cinci episoade sunt A New Day, Starved For Help, Long Road Ahead, Around Every Corner si No Time Left, iar grafica jocului este insiparata din benzile desenate originale.