Toshiba WST310, tableta de varf cu Windows 8 Pro

Toshiba WST310, tableta de varf cu Windows 8 Pro

Pentru ca aceasta nisa este inca nepopulata de modele performante, cu Windows 8 Pro.

toshiba wt310 windows 8 pro tableta

Desi doritor de tablete, Toshiba vrea sa schimbe aceasta situatie in perioada imediat urmatoare prin intermediul unor modele noi. Ca sa nu mentionam ca au existat cateva exemple demne de lauda si in trecut.

Din acest val nou de tablete face parte si Toshiba WST310, un nou gadget ultra portabil preinstalat cu Windows 8 Pro. Dotat cu un ecran de calitate sensibil la atingere si un stylus performant pentru grafica de varf sau desene ,,din condei”, noua tableta de mai sus se anunta un concurent serios pentru produse precum Surface Pro-ul iesit din Redmond. In plus, pentru utilizatorii business, tableta vine si cu un modul TPM pentru un nivel de securitate sporit.

In spatele unui ecran de 11,6 inci cu o rezolutie Full HD, de care este mandru, creierul afacerii va veni sub forma unui procesor inca necunoscut Intel Core ultra low voltage asistat de un SSD cat se poate de rapid. Din poze, conectica va fi punctul forte al jucariei. Pe langa un port USB 3.0, posesorii vor beneficia de un cititor de carduri SD sau de o iesire HDMI . In plus, nu lipseste conectivitatea Wireless N, Bluetooth sau LTE 4G/HSPA+.

Cu o data de lansare intre lunile iunie – iulie undeva in Anglia, noi, europenii suntem favorizati si avem mari sanse ca sosirea in Romania a noii tablete sa nu fie intarziata prea mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: