Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Excite 10 SE este numele unei noi tablete cu Android anuntata de cei de la Toshiba prin intermediul careia, producatorul spera sa dea lovitura pe acest segment de dispozitive.

toshiba excite 10 se-31 Android 4.1

Noua tableta Toshiba Excite 10 SE vine cu un ecran de 10 inci, are instalat sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si este propulsata de procesorul NVIDIA Tegra 3. Cantitatea de memorie este de 16GB insa aceasta poate fi usurinta marita prin intermediul unui card microSD. Disponibila momentan doar intr-o versiune WiFI, fara conectivitate 3G, tableta are un pret in occident de 350 dolari. Dispune de doua camere foto/video, una de 3 megapixeli pe spate si una 720p pe partea din fata in timp ce calitatea sunetului reprodus este imbunatatit „artificial” prin intermediul tehnologiei SRS Premium Voice Pro.

Avand in vedere performanta cuplului Android Jelly Bean si Tegra 3, in teorie, ne putem gandi la un succes destul de mare, mai ales daca avem in vedere si pretul accesibil. Din pacate, lansarea tabletei Nexus 10 a complicat destul de mult zona tabletelor de 10 inci, motiv pentru care le va fi destul de greu celor de la Toshiba sa ia ochii utilizatorilor de pe VIP-ul tabletelor cu Android.