Toshiba anunta monitoare 4K profesionale: REGZA 40V si 50V

Toshiba anunta monitoare 4K profesionale: REGZA 40V si 50V

In aceste zile, la CEATEC in Japonia, a decis sa insiste mai mult pe solutii profesionale, monitoare 4K gen REGZA 40V, decat pe produse ,,casnice”.

toshiba REGZA 4K 40V 50V referinta

Toshiba are probleme mari cand vine vorba de divizia sa de TV-uri. Cu investitii majore facute in cercetare si cu cateva prototipuri care nu a au ajuns la utilizatorii de masa, compania incearca alta abordare in acest sfarsit de 2013. Este vorba de un accent pe solutii profesionale.

In imaginea de mai sus sunt surprinse doua noi . Cu numele de 40V si 50V, acestea sunt doua panouri de 40, respectiv 50 de inci. Desi nu s-a insistat teribil pe specificatii tehnice la standul japonezilor, un lucru este sigur. Astfel de exemple sunt perfecte pentru cei care au nevoie de un ecran ideal pentru editare de continut video 4K, cat si pentru cei care isi doresc un TV de ultima generatie. Asadar, chiar daca au facut eforturi supraomenesti pentru o acuratete a culorilor remarcabila, necesara in mediile profesionale, cei de la Toshiba nu au scos din ecuatie functia de televizor.

In plus, un oficial al companiei de la fata locului nu s-a eschivat cand a venit vorba de a se arunca la un comentariu vizavi de solutiile similare de la concurenta. A afirmat ca imaginile afisate pe aceste monitoare 4K Toshiba 40V si 50V nu sunt perfecte din punct de vedere al culorilor afisate, dar sunt cu mult peste ceea ce ofera ceilalti producatori.

In practica, este foarte greu sa calculezi o medie intre panourile destinate editarii foto/video si cele pentru sufragerie. Oricum, cei care au vazut aceste ecrane la fata locului au fost impresionati de randamentul producatorilor in realizarea acestei sarcini.

Citește și: