Toshiba si nevoia de inovatie, la IFA 2013

Toshiba si nevoia de inovatie, la IFA 2013

Toshiba avea un panou interesant cu „Leading Innovation” la intrarea in standul lor la IFA 2013. M-a amuzat putin, avand in vedere ca nu am observat lucruri cu adevarat deosebite la ei in stand, ci doar lucruri interesante.

Toshiba Inovatie

Demn de mentionat este, pe langa televizoarele 4K, unul dintre PC-urile All In One ce permite controlul cursorului prin intermediul webcam-ului, la un nivel destul de apropiat de Smart TV-ul de la Samsung. Singura diferenta este ca diagonala ecranului unui monitor este ceva mai problematica pentru acest tip de interactiune, atat din punct de vedere al traseului parcurs de cursor, cat si al vizibilitatii in functie de distanta la care este pozitionat fata de utilizator.

Toshiba (2)

Toshiba (3)

Sattelite W30t este o tableta cu docking station ce ruleaza Microsoft Windows 8 Professional si detine in docking station o baterie care sporeste cu 100% autonomia acestuia. Dispozitivul poate ajunge la 14 ore de functionare continua. Desigur, este propulsat de cel mai nou procesor Intel din generatia a 4-a.

Toshiba (6)

Toshiba (4)

Toshiba (5)

Sattelite U50t este un ultrabook cu o configuratie decenta, bazat tot pe Intel Haswell, cu o conectivitate buna si spatiu de stocare de pana la 1 TB. Una din caracteristicile interesante ale este display-ul capacitiv, cu 10 puncte de atingere. Este dezamagitoare rezolutia, slaba pentru cat de bine construit si dotat este, totusi, ultrabook-ul.

Toshiba (8)

Toshiba (7)

Excite Pro este numele tabletei de 10.1 inci a celor de la Toshiba, un produs care este cu adevarat inovativ avand in vedere ca foloseste ultima iteriatie de procesor Nvidia, Tegra 4. Rezolutia este de 2560 x 1600 pixeli. Tableta include 2 GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare flash, insa permite si folosirea unui card SDXC pentru a creste capacitatea cu inca 64 GB. Caracteristicile sunt asemanatoare cu tableta de la Google, Nexus 10. Pe langa aceasta Toshiba foloseste tehnologie Harman Kardon pentru procesarea si redarea sunetului.

Toshiba (10)

Toshiba (11)

Toshiba (14)

Portege Z10t este un ultrabok-tableta care vine intr-o configuratie demna de mentionat, cu un display de 11,6 inci si rezolutie FullHD. Detine toate tehnologiile de securizare oferite de Intel la momentul de fata, fiind de altfel un produs destinat mediului de business. Si acest model vine cu un docking station, care dispune si el de un acumulator intern ce sporeste semnificativ autonomia.

Toshiba (24)

Toshiba (28)Cardurile de memorie Exceria Pro, de asemenea prezente la IFA, sunt capabile sa scrie cu viteze de pana la 120 MB/s si sa citeasca cu pana la 260 MB/s, semn ca au inceput sa fie folosite controllere de SSD si in acest tip de dispozitive.

Toshiba (29)

Toshiba (30)

Cam atat despre Toshiba la IFA Berlin 2013. Vi s-a parut ceva inovator?

Citește și:
Etichete: