Top 10 căutări pe Google în 2013 [+VIDEO]

Top 10 căutări pe Google în 2013 [+VIDEO]

Tocmai pentru că este o entitate atât de importantă pe internet, top 10 căutări pe reprezintă o sinteză din câteva cuvinte a anului 2013.

Google Zeitgeist 2013 top 10 cautari

Chiar dacă în curând această afirmaţie va deveni un clişeu, se potriveşte de minune şi în acest context. Sfârşitul de an este o perioadă perfectă pentru top-uri, sinteze şi rapoarte, motiv pentru care, cei de la Google au creat un clip intitulat Zeitgeist şi au publicat topul de mai jos.

Tot cu această ocazie, a fost creat un website pentru a vă permite să exploraţi într-un mod creativ informaţiile obţinute de gigantul din Mountain View vizavi de termenii căutaţi din fiecare colţ al mapamondului. Un glob pământesc 3D pe care îl puteţi roti după preferinţă vă oferă clasamente cu cei mai căutaţi termeni din diverse oraşe ale lumii defalcate pe fiecare zi a anului. Astfel, aflăm, de exemplu, că în primele câteva zile din Iulie bucureştenii au căutat cel mai mult rezultate bac 2013, rezultate bacalaureat 2013, look tv, ioana blaj şi lora puisor.

Pentru mai multe detalii vizavi de ce au căutat românii pe Google în acest an este suficient să intraţi pe www.google.com/trends/topcharts şi să aveţi suficient de mult timp la dispoziţie.

Top 10 căutări globale pe Google în 2013:

1. Nelson Mandela
2. Paul Walker
3. iPhone 5s
4. Cory Monteith
5. Harlem Shake
6. Boston Marathon
7. Royal Baby
8. Samsung Galaxy S4
9. PlayStation 4
10. North Korea

Citește și: