Toate plăcile din seria Radeon R9 vor veni cu Battlefield 4

Toate plăcile din seria Radeon R9 vor veni cu Battlefield 4
Radu Neagu
20:07 13.11.2013

AMD, împreună cu partenerii săi Sapphire și XFX, au anunțat că toate plăcile din noua serie Radeon R9 vor veni cu Battlefield 4.

Placa grafica Radeon R9 BF 4

Aceasta este doar una din metodele cu care va încerca AMD să își tenteze fanii să își schimbe placa grafică. Spun fanii pentru că taberele sunt deja împărțite ca în fiecare an. Unii spun că vor reuși să atragă mai mulți clienți în acest fel, eu cred că doar cei care sunt deja hotărâți să facă un upgrade vor alege probabil varianta de la Sapphire sau XFX pentru joc, însă și aceștia sunt destul de puțini. Brand-ul contează din ce în ce mai mult și la capitolul componente, iar aici ASUS și GIGABYTE au o prezență destul de bună.

Battlefield este deja un joc foarte popular, care desigur are o serie de cerințe de performanță îndeplinite de noua serie de plăci de la AMD. Un lucru bun este faptul că jocul va fi prezent și în cutiile variantelor mai ieftine ca R9 290, R9 280X sau R9 270x, și nu doar cu R9 290X cu care venea până acum. Chiar și Nvidia oferă o serie de titluri interesante pentru plăcile sale, în funcție desigur de prețul acestora. Personal cred în libertatea de a alege, și probabil o înțelegere între unul din producatorii de plăci grafice și Steam ar face vânzări semnificativ mai mari, utilizatorul având posibilitatea de a alege ce joc dorește el în limita unui voucher care vine cu placa grafică.

Comentarii
loading...