GIGABYTE lanseaza Z87 G1.Sniper, o placa de buget pentru overclocking

GIGABYTE lanseaza Z87 G1.Sniper, o placa de buget pentru overclocking

GIGABYTE a anunțat Z87 G1.Sniper, o placă de bază dedicată overcloking-ului sau configurațiilor CrossfireX sau SLI, ce are însă un preț adresat segmentului de buget.

GIGABYTE Z87 G1.Sniper

Z87 G1.Sniper este adresată segmentului de buget, însă deține aproape aceleași capabilități de overclocking sau construire a unui sistem folosind mai multe plăci grafice in CrossfireX sau SLI. Când a fost lansată seria Z87, foarte puține modele erau destinate celor cu un buget mai redus, G1.Sniper 5 avea de exemplu un preț de cel puțin 300 Euro, însă și oferea suport pentru 4 plăci grafice. G1.Sniper M5 era alternativa la aceasta, în format microATX și cu suport pentru doar două plăci grafice.

O optiune interesantă pentru placile Sniper era cea de upgrade la amplificatorul audio, existând 3 variante oferite de producător. Upgrade-ul acestuia se realiza prin schimbarea cipului din socket-ul respectiv. Acest model nu are însă această capabilitate. Practic dotările extra sunt cele care fac diferența în cazul placilor de bază.

Seria G1.Sniper este orientată către performanță atât pe partea de overclocking cât și pe zona de performanță audio în gaming. Z87 G1.Sniper vine și cu o placă de rețea Killer E2200 pentru pasionații de gaming. Prețul exact nu este menționat în mod oficial, însă acesta va fi în jurul sumei de 130 Euro pentru cei interesați.

GIGABYTE Z87 G1.Sniper2

GIGABYTE Z87 G1.Sniper3

Citește și: