The Elder Scrolls Online primeşte o dată de lansare oficială exactă [+VIDEO]

The Elder Scrolls Online primeşte o dată de lansare oficială exactă [+VIDEO]

Aşteptat cu sufletul la gură de fanii genului MMORPG, va fi lansat pentru PC, Mac şi console în primăvara 2014.

eso

Jocurile din , pe lângă faptul că au fost considerate pentru mult timp benchmark-ul jocurilor pe PC, în 2014 vor fi reniventate sub forma MMORPG-ului cu un nume cât se poate de sugestiv, The Elder Scrolls Online.

Iniţial, s-a crezut că în primăvara lui 2014 utilizatorii de Xbox One şi PlayStation 4 se vor bucura înaintea tuturor de experienţa de gaming oferită de noul joc din serie. Cei de la Bethesda se pare însă că au alte planuri, motiv pentru care au decis să spulbere visele posesorilor de console şi să-i încânte pe deţinătorii de computere.

Pentru PC şi Mac, noul joc The Elder Scrolls Online va fi lansat în aceeaşi zi de primăvară, 14 aprilie 2014. Din motive greu de înţeles, posesorii de unelte de gaming next-gen vor avea de îndurat o perioadă de aşteptare sporită până în luna iunie a anului viitor.

Pentru că o astfel de ştire nu creează suficient de multă vâlvă dacă nu este însoţită de un nou trailer, cei de la Bethesda încearcă să vă tenteze cu un episod de luptă intitulat War în Cyrodill. Magia acestei secvenţe se află în numărul imens de jucătorii care îşi măsoară foţele într-o luptă impresionantă. Clipul de mai jos funcţionează ca un preludiu pentru cei care au pornite cronometrele până la lansare şi abia asteaptă să cheltuiască aproximativ 60 de dolari pentru jocul iniţial, plus un abonament lunar de 15 dolari.

Citește și: