Intra in The Elder Scrolls Online beta

Intra in The Elder Scrolls Online beta

The Elder Scrolls Online intra in closed beta, iar Bethesda are nevoie de jucatori din randul fanilor pentru a testa jocul. Inscrierile au inceput deja, iar anuntul a fost realizat cu ajutorul unui trailer foarte atragator, in care cele trei factiuni se lupta pentru a cuceri capitala Tamrielului, Imperial City.

The Elder Scrolls Online

Pentru a fi luati in considerare pentru testarea lui The Elder Scrolls Online, trebuie sa completati un formular pe site-ul oficial al jocului, care intra in detalii destul de mari. Pe langa datele personale si detaliile despre configuratia computerului, va trebui sa oferiti informatii despre trecutul vostru cu jocurile de tip MMORPG. Ce jocuri ati jucat in trecut, pe care le-ati mai testat in stadiu beta, sa specificati daca aveti deja o ghilda, ce jocuri The Elder Scrolls ati mai jucat si cum va place sa experimentati jocurile online (singur, cu grupuri mici, cu grupuri mari, etc.).

Aparent Bethesda doreste sa aleaga individual persoanele carora sa le ofere acces la closed beta, insa acest lucru este normal, intrucat este primul sau joc online si prima data cand acesta va fi prezentat publicului. Acum ca ati aflat cum sa va inscrieti, puteti sa va relaxati cu excelentul trailer al lui The Elder Scrolls Online.

Citește și: