The Elder Scrolls Online ajunge si pe noile console, in 2014 [VIDEO]

The Elder Scrolls Online ajunge si pe noile console, in 2014 [VIDEO]
Alexandru Puiu
14:00 12.06.2013

Programat initial pentru lansare la sfarsitul acestui an, noul joc va poposi pe console, ceva mai tarziu, in primavara lui 2014.

The Elder Scrolls online mmo rpg

Seria de jocuri Elder Scrolls a atins niste praguri de popularitate rareori intalnite pentru un RPG, din acest motiv creatorii sai, Bethesda au decis sa-l transforme in MMO RPG.

Ca si Mass Multiplayer Online Role Playing Game, jocul a ajuns deja intr-un beta inchis publicului larg, pe PC si Mac. Ultimele schimbari legate de lansare, implica faptul ca jocul nu se va mai lansa in toamna, ci in primava anului viitor si, in acelasti timp, nu va mai rula exclusiv pe computere obisnuite ci si pe consolele noii generatii, PlayStation 4 si Xbox One. Pentru console va exista o perioada de testare suplimentara, anuntata momentan . Nu se stie daca va exista si o versiune beta pentru posesorii de Xbox One sau daca viitorii posesori ai consolei create in Redmond vor pune direct mana pe versiunea finala a jocului.

Pentru ca nu cumva sa scada interesul pentru noul joc, pe langa informatiile legate de disponibilitatea pentru console, Bethesda a mers la E3 cu un nou trailer de gameplay menit sa infatiseze o parte semnificativa din universul prin care va veti perinda ca jucator. Respectivul clip il puteti urmari mai jos.

Comentarii
loading...