Televizoarele Philips DesignLine sunt facute complet diferit

, 15 Mar, 12:20

Am mai vazut concepte originale de design implementate intr-un mod curajos, rareori insa au venit din partea .

philips design line

Incercand sa schimbe radical viziunea asupra TV-urilor de varf ale companiei,  DesignLine, o serie de TV-uri cu modele de 46 si 55 de inci.

Produse de TP Vision, creatiile similare cu cea din imaginea de mai sus sunt construite in jurul unei singure bucati de sticla care se sprijina pe un perete. Nu exista nici o baza in formatul clasic si nici un picior. Ecranul efectiv se pierde parca intr-o bucata de sticla neagra care, cativa centimetri mai jos, printr-un degrade, devine transparenta. Acesta este un TV gandit sa fie sprijinit de un perete, iar datorita greutatii sale foarte mari pozitia sa nu ii este sub nici o forma periclitata. Mi-e frica insa ca, de emotie, multi cumparatori vor trece peste filozofia de design a creatorilor pentru a-l urca, in siguranta, pe un perete.

,,Am vrut foarte tare sa ne detasam de limbajul actual folosit in design-ul de TV-uri.” Astfel descria designerul Frank Rettenbaher primele ganduri care au stat la baza acestui concept complet diferit fata de ce s-a facut pana acum in acest domeniu. ,,Am inceput acest proiect cu ambitia de a realiza un obiect la care sa ravnesti. Am constientizat ca exista consumatori care vor sa colectioneze cele mai bune obiecte pentru a-si crea mediul perfect in care sa traiasca.” Rod White, designer sef, atragea atentia asupra acelorasi ganduri creative care au reprezentat fundatia produselor Philips DesignLine. este doar cireasa de pe tort, menita sa transforme experienta de vizionare intr-una mult mai imersiva.

Primele astfel de TV-uri vor fi livrate in luna iunie in Anglia pentru o suma de bani momentan necunoscuta. Ramane sa vedem primele pareri ale unor oameni care pot judeca si calitatea imaginii afisate si nu doar liniile estetice.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Roman Knight Knight
Ce-ti mai place sa pupi funduri…Te platesc bine cei de la Philips?

Nu e frumos sa arunci cu noroi,ce daca e omul fan, trebuie automat suspectat de ceva ?!

Superb. Nu cred ca e indicat pentru cei cu copii mici si sau animale de casa. Cred totusi ca cei de la philips s-au gandit la un sistem de siguranta.. Asa ar fi firesc..

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail