Noi televizoare de la Philips – Seria 9000 disponibila

Noi televizoare de la Philips - Seria 9000 disponibila

Philips 3D, Philips 9000

Dar, cand zic acum, inseamna ACUM! Primul model se afla la Flanco in Unirea Shopping Center, si adevarul este ca arata destul de bine, chiar foarte bine, pe langa asta am inteles ca este si foarte inteligent. Suporta aproape orice format video de pe un dispozitiv de stocare extern sau din retea, poate afisa imagini 3D atat in mod direct, dar si prin conversie de la 2D la 3D si beneficiaza si de o serie de alte tehnologii interesante ce merita mentionate.

Ambilight Spectra – reprezinta tehnologia prin care televizorul emite o lumina ambientala in spatele acestuia in functie de imaginea afisata pe ecran pentru a oferi o senzatie mai placuta utilizatorului in momentul vizionarii.

Moth Eye – este denumirea unei pelicule foarte fine aplicata pe suprafata ecranului pentru a reduce aproape de zero reflexiile panoului permitand astfel vizionarea in cele mai bune conditii chiar daca TV-ul este asezat cu fata la o fereastra. De asemenea contrastul specificat de acestia este de 100.000.000:1, vorbim aici de acel contrast „dinamic” oferit de specificatiile de marketing si masurat in conditii de la gri la gri. Vom vedea in momentul testarii acestuia care este contrastul de la alb la negrul contrastul real al acestuia.

Televizorul se poate controla cu ajutorul unei tastaturi multimedia sau al unui smartphone prin WiFi si se pot reda de pe acesta continut video, audio sau foto. Pe la mijlocul anului viitor, Sebastian De Lazzero, Marketing Manager Philips, ne-a mentionat ca vor face disponibila si posibilitatea de a oferi continutul nde pe TV si pe un Smartphone sau tableta. Sunt curios daca acest lucru va fi realizat doar prin reteaua interna sau va putea fi accesat si prin internet de la distanta. Tunerul TV dispune de cele mai noi standarde de compatibilitate DVB-T si DVB-C.

Mi-a placut, de asemenea, sa aud ca panoul LED este complet in spatele acestui ecran. Adica nu este doar pe parginile ecranului, ci formeaza o matrice complexa pentru iluminare. Astfel in locurile undeeste nevoie de un negru mai accentuat LED-urile sunt stinse complet oferind de asemenea si un consum mai redus de energie.

Modelul de 46 de inci pe care l-am vazut noi are un pret de aproape 9000 Lei, sunt curios insa ce oscilatie va avea acest pret la inceputul anului, atunci cand achizitia de electronice si electrocasnice este cea mai redusa. Pentru specificatiile complete ale acestuia puteti accesa aici pagina producatorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: